Emcebee -MCB - Wegener enthousiast over Emcebee Cleanflow Baanreiniging
Dutch/ English/ German

Een in 2006 gestarte pilot met een Emcebee Cleanflow® baanreiniging heeft tot de gewenste resultaten geleid.

Vanwege de positieve ervaringen heeft de directie van het concern besloten (wegens privacy overwegingen is de naam niet vermeld) om de Coldset Rotatiepersen uit te rusten met dit baanreinigingssysteem.
Tijdens het pilot project is vanuit een werkgroep ‘meegekeken’ om de toepasbaarheid voor nieuwe projecten te beoordelen.
De stuurgroep heeft onlangs besloten om het advies van de werkgroep om ook de nieuwe persen met het Cleanflow® baanreinigingssysteem uit te rusten, over te nemen.

Afname vervuiling
De Cleanflow@ baanreiniging verwijdert losse papiervezels van het oppervlak van de papierbaan. Direct na de rollenwisselaar, nog voordat de baan het drukwerk ingaat.

De invloed op de afname van de vervuiling van de rubberdoeken is enorm. Tijdens de pilot steeg de wasinterval van 80.000 omwentelingen van het rubberdoek naar 1,2 miljoen omwentelingen; alleen cyaan (eerste drukwerk) wordt na 300.000 licht gewassen.

Stabiliteit
De persen van het nieuwbouwproject worden al voorzien van een rubberdoekwasinstallatie (Rotoclean). Belangrijke redenen om de persen ook te voorzien van Emcebee Cleanflow@ baanreiniging zijn de invloed op de kwaliteit, uitstekende procesbeheersing en daarnaast besparing van wasmiddelen.
Bovendien wordt de invloed van verschillende papierkwaliteiten (verschil in stofgehalte) op het drukproces kleiner waardoor het hele proces stabieler wordt.

Download folder Emcebee Cleanflow@ baanreiniging>

 

 

Web cleaning Cleanflow


Emcebee  testinstallaties
Emcebee beschikt
over een aantal test-installaties. Wilt u zich overtuigen van het nut en de effectiviteit van Cleanflow®?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden>